Gündem

Ağrı'da Kaybolan Leyla'dan Kahreden Haber Geldi!

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Ağrı’da kaybolan ve o günden bu zamana aralıksız arama çalışmaları devam eden Leyla Aydemir’den üzücü haber geldi. Minik Leyla’nın cansız bedenine dedesinin köyünde ulaşıldı. 

LEYLA’DAN ACI HABER GELDİ

4 yaşındaki Leyla’nın bulunması için Jandarma, AFAD, UMKE, Kızılay ve arama kurtarma ekipleri, günlerce metruk binalarda, tarlalarda ve sazlıklarda arama yaptılar. Bakılan aranılan her yer tekrar tekrar arandı. Leyla’nın kaybolduğu köyde yapılan aramalar bir süre sonra köy dışına kadar taştı. Yapılan aramalarda sonuç alınmaması üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan özel ekip, Leyla’yı aramak için seferber oldu. Sadece görevliler değil, çalışmalara Batman’dan gelen 5 kişilik gönüllü avcı ekibi de katıldı. Gerçekleştirilen tüm bu arama çalışmalarının sonunda ise 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cansız bedeni Ağrı’nın Bezirhane Köyü’nde bulundu. Leyla’nın neden öldüğü henüz belli olmazken, Leyla’nın ölüm nedeni yapılan soruşturma sonucunda belli olacak.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Allah yapanın belasını versin inşAllah gideceği yere ulasamasin ne istediniz o melek kızdan

  2. Son zamanlarda gözle görünür bir biçimde artan küçük meleklerimizin ölümü şahsım olmak üzere tüm insanlıpın yüreğimize ateş düşürdü bu tür sapkın Allah"sızların hiç tereddütsüz ipdamını derhal istiyoruz Allah hepimize sabırlar versin.

  3. 4 yaşında daha adını sanını bilmeyen, yemegini yemeyi bilmeyen bir melek. Nasil kıydınız nasıl vicdanınız el verdi o minik cana kıymaya. Onu oldurdugunuzde hiç mi kalbiniz acımadı o masmavi gözler size bakarken hiç mi Allah'tan korkmadınız hiç mi ağlarken duymadınız. Kırılsın o minik melege leylaya dokunan elleriniz. Kalbiniz sönsün. Vicdanınız kara bir leke olarak yapışsın size. Umarım o dokunduğunuz ellerle onu öldürürken nasıl ki vicdanınız sızlamadı rabbim de sizi cehennemde cayır cayır yaksın. Belki bu dünyada odeyemiyeceksiniz bedelini ama diğer dünyada yana yana sorulacak o hesap size. Sizi rabbime havale ediyorum. Eğer adalet varsa bu ülkede şimdi kendini göster.#idam#idam#idam