Gündem

Aile Bakanlığı Şiddet Gören Kadın Hakkında Açıklama Yaptı

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir açıklamada bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yaptığı açıklama nişanlısından şiddet görüp balkondan kaçmaya çalışan kadın hakkında idi. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığı açıklamada nişanlısından şiddet görüp balkondan kaçmaya çalışan kadın hakkında uygun sosyal hizmet modelinin bulunması hakkında Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü meslek elemanları tarafından yerleştirilmiştir.  
 
Özet olarak Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamada nişanlısından şiddet görüp balkondan kaçamaya çalışan kadın hakkında uygun sosyal hizmet modelinin sunulabilmesi için nişanlısından şiddet görüp balkondan kaçmaya çalışan kadının Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine naklinin yapıldığı bildirildi.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu nişanlısından şiddet görüp balkondan kaçmaya çalışan kadının yani B.E’nin evine giderek onunla görüşme yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu yaptığı görüşmeden sonra Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi interenet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak B.E’nin Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine naklinin yapıldığını bildirdi.  
 
Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu açıklamasında genç kadının istekleri doğrultusunda gerekenlerin yapılacağını ve bu sürecin İstanbul İl Müdürlüğünce takip edileceğini belirtti.