Gündem

AK Parti'de İki İl Başkanlığı İçin Yeni Atamalar Yapıldı!

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yapmış olduğu bir açıklama ile AK Parti Adıyaman ve Batman İl Başkanlıkları görevine yeni atamaların yapıldığını duyurdu.

ADIYAMAN VE BATMAN İL BAŞKANLIKLARI GÖREVLERİNE ATAMA

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile iki il başkanlığı görevi için yeni atamaların yapıldığını duyurdu. Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ataş, yapmış olduğu paylaşımında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Adıyaman ve Batman il başkanlıkları görevlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından yapılan paylaşım,

”Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda Batman İl Başkanlığı’na Murat Güneştekin atanmıştır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda Adıyaman İl Başkanlığı’na Mehmet Erdoğan atanmıştır. Atamaları yapılan İl Başkanlarımız ve teşkilatlarımıza başarılar dilerim. Hayırlara vesile olur inşallah.”

Kamupersoneli.net – ANKARA