Gündem

AK Parti'den Önemli Bedelli Askerlik Açıklaması: Üst Yaş Sınırı Kaldırıldı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası Mahir Ünal bir açıklama yaptı. Mahir Ünal açıklamamalarında üst yaş sınırının kaldırıldığını belirtti. İşte Mahir Ünal’ın açıklamaları:

ÜST YAŞ SINIRI KALDIRILDI

“Şu an bir değişiklik düşünülmüyor. (askerlik süresinin 21 gün olarak düşünülmesi) Şu değiştirildi, üst yaş sınırı kaldırıldı. Özellikle yurt dışı için 38 olan yaş sınırı kaldırıldı. Böylece 25 yaş ve üzeri askerlikle ilişkisi olan ve bu yapılacak yeni düzenlemeden istifade etme imkanı olan herkes yararlanacak”

“Bugün bildiğiniz gibi CHP’nin de MYK sonrası yaptığı bazı açıklamalar var. CHP, 24 Haziran sonrasında tutumunu hiçbir şekilde değiştirmeden dilini, üslubunu değiştirmeden eski alışkanlığı ve eski maalesef siyaseti zehirleyen dilini kullanmaya devam ediyor. Ve maalesef CHP sanırım algı olarak da söylem olarak da hakareti zeka olarak, iftirayı özgürlük olarak, terör seviciliği vatanseverlik zanneden, millet iradesini diktatörlük olarak nitelendiren, devletin anayasal düzenine karşı gelmeyi direnme hakkı olarak nitelendiren, kazanamadığı her seçimi şaibeli, yönetmedikleri her kurumu da gayri meşru gören anlayışına devam ediyor.

 Yine CHP sözcüsünün açıklamalarına baktığımızda, açıklamasının bir yerinde diyor ki “Dolar OHAL ilan edilmeden önce 2,90’dı, şimdi 4,90. Enflasyon iki katına çıktı.” Bunun sorumlusu olarak OHAL’i gören, 15 Temmuz’u yok sayan, işgal girişiminden sonra Türkiye’nin kendi güvenliğiyle ilgili, kendi iç güvenliğiyle ilgili aldığı tedbirleri gereksiz gören ve AK Parti karşıtlığı üzerinden adeta terör örgütlerinin destekçisi durumuna gelmiş bir görüntü arz ediyorlar.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu alımda herkes başvuru yapabilecekmi yoksa sadece mühendislik fakültesi mezunu mu ben bi şey anlamadım herkes başvuru yapamıyormu

  2. Sayın sözcümuz alt yaş sınırini da kaldırın 24 yaşındakilerin 12 ay yapması saçma olur ayıp yani . 25 bedelli yapsın diğerleri yapmasın . terslik var