Gündem

AK Parti Eski Millet Vekili Murat Yılmazer Hayatını Kaybetti , Murat Yılmazer Kimdir?

 Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 22. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer (62) için TBMM’de tören düzenlendi.


Törene, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekili ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türk Parlamenterler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Pakdil, bazı milletvekilleri, TBMM İdari Teşkilatı yöneticileri ile Yılmazer’in ailesi ve yakınları katıldı.

Törende saygı duruşuna bulunuldu ve Yılmazer’in öz geçmişi okundu.

1954’te dünyaya gelen Murat Yılmazer, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çeşitli görevlerde bulundu. 2002’de Kırıkkale Milletvekili seçilen Yılmazer evli ve üç çocuk babasıydı.

Yılmazer’in cenazesi, Kırıkkale Nuh Camisi’nde kılınacak cuma namazının ardından Yahşihan Aile Mezarlığı’na defnedilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, türkiye haberlerinden, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | AA