Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: SİHA'larla Sadece Teröristleri Vuruyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Sosyal Politikalarda Gönül Adımları” etkinliğine katıldı. Katıldığı etkinlik kapsamında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık terörle mücadelede İHA ve SİHA kullanımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

”DEVLETİN SERT YUMRUĞU TERÖRE”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, katıldığı program kapsamında yapmış olduğu konuşmasında terörle mücadele konusuna değindi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgularken devletin sert yumruğunun teröre, şefkatli yüzünün ise halka gösterileceğini ifade etti.

“Terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Devletin sert yumruğunu teröre ve teröriste gösterirken vatandaşımıza, Kürt kardeşimize, burada yaşayan bütün Türk kardeşlerimize devletin şefkatli yüzünü göstereceğiz. HDP’nin burada geçmiş dönemlerde çukur siyasetine siz cevap verdiniz. Onlara yol yordam vermediniz. Çukur siyasetinin artık bittiğini, hendek siyasetinin artık yerle yeksan olduğunu bu kazdıkları çukura kendilerinin düştüğünü hepiniz biliyorsunuz.”

‘İHA VE SİHA’LAR YALNIZCA TERÖRİSTLERİ VURUYOR’

Terörle mücadele konusunda insansız hava araçlarının kullanımına dair açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık İHA ve SİHA’lar ile yalnızca teröristlerin etkisiz hale getirildiğini ifade etti. 

“İHA’ ve SİHA’lardan dem vuran insanlara diyoruz ki, biz İHA’larla sadece teröristleri vuruyoruz. Sadece teröre karşı İHA ve SİHA’ları güvenlik güçlerimiz kullandı. 

Bilin ki vatandaşlarımızın bir tek tırnağına zarar gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisinin söylemleriyle, teröristlerin cenazelerine yapmış olduğu ziyaretlerle saflarının ne olduğunu bize çok net gösterdiler. Bizim safımız belli. Biz saflarımızı sık tutacağız. AK Parti’li dava arkadaşlarım saflarını sık tutacak. Araya kimsenin girmesine izin vermeyecek ve bu saflarımızı milletimizle beraber sıkı tutacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA