Gündem

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı: CHP'de İttifak Yapacak

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Amasya Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Katılmış olduğu toplantı kapsamında bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı gündemin önemli konularına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. 

Son günlerin en çok konuşulan konularından olan seçim ittifakı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı , CHP ile ilgili de bir iddia da bulundu. 

SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı katıldığı toplantı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında erken seçim konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Naci Bostancı yapmış olduğu açıklamasında erken seçimin olmayacağını ifade ederken 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin zamanında yapılacağını açıkladı.

“Erken seçim yok, seçim zamanında olacak. AK Parti her zaman seçimleri zamanında yaptı. Kim ne derse desin, seçimler zamanında yapılacak.”

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BOSTANCI’DAN CHP İDDİASI

Siyasi gündemin en çok konuşulan konularından biri olan ittifak konusuna dair de açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin de seçimlerde ittifak yapacağını öne süren AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu. 

”ONLAR DA İTTİFAK YAPACAK, SEÇİME BİRLİKTE GİRECEKLER”

“CHP’nin oyu mu? Değil. Neyin çabasını gösteriyorsun? İttifak kurmanın. Ama adına ‘ittifak’ demiyorsun. Ne diyorsun? ‘Peçeli ittifak’ diyorsun, ‘Mahcup bir ittifak’ diyorsun. Biz de diyoruz ki bu tür lafların yüzüne peçe takmaya gerek yok. Birileriyle bir araya geleceksen, birlikte siyaset yapacaksan, 2019’a birlikte koşacaksan adını koyalım. Herkes kiminle beraber gidecekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için adını koysun, çatısını kursun ve gitsin. Dediğimiz bu. Millet de desin ki ‘Bunlarla beraber olmanın siyasi sorumluluğunu yüklenmeye hazır’. Çünkü kiminle berabersen onunla beraber değerlendirilirsin. CHP hem birileriyle beraber yol yürümek hem de beni kimse görmesin istiyor ama göreceksiniz, onlar da ittifak yapacak, seçime birlikte girecekler.”

Kamupersoneli.net – ANKARA