Gündem

AK Parti Kurucular Listesi Güncellendi

Bazı isimlerin AK Parti kurucular arasında yer almamasına rağmen kamuoyunda kurucu olarak adlandırılması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir talimat verildi.

KURUCULAR LİSTESİ GÜNCELLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı kapsamında AK Parti Kurucular Listesi güncellendi ve milletvekilleri ile taşra teşkilatlarına gönderildi. Gönderilen listede yer alan 68 kişinin içinde vefat edenler, partiden ihraç edilenler ve istifa edenler ayrı ayrı belirtildi. Listeye göre AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan 4 isim vefat etti. 6 İsim partiden istifa ederken 4 isim de ihraç edildi.

Yenişafak’tan Fazlı Şahan’ın aktardıklarına göre AK Parti ile yollarını ayıran bazı isimlerin kurucular kurulu arasında yer aldığı yönündeki yanlış bilgilerin kamuoyunda yer alması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından talimat verildi. Bu bağlamda AK Parti Genel Merkezi Kurucular Kurulu listesinin güncel halini hazırladı. Listede partiden ihraç edilenler ile yollarını ayıranlar da belirtildi. Listenin güncel hali milletvekillerine ve parti teşkilatlarına gönderildi.

AK Parti’nin resmi web adresinde de Kurucular Kurulunun güncel haline yer verildi. Sitedeki listeden kurul içerisinde daha önceden yer alan ama daha sonra istifa eden veya partiden ihraç edilen isimler siteden kaldırıldı.

Bir Yorum

  1. 696 KHK LI İŞÇİLERDE DEVLETE ÇALIŞIYOR.. 12 MİLYON EMEKLİYE VAR 3 MİLYON MEMURA VAR AMA 696 KHK LILARA ENFLASYON FARKI YOK ???

    İŞÇİLERİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEYEĞİZ DİYEN HÜKÜMETİMİZDEN HAKKIMIZ OLAN ENFLASYON FARKLARIMIZI OCAK AYINDAN İTİBAREN GERİYE DÖNÜK OLARAK İSTİYORUZ..