Gündem

AK Parti'li Başkandan İsyan! Son Çare Gidip Kapısını Tekmeleyerek Kırıp Gireceğim

AK Parti’li Belediye Başkanı Hazım Caner Can, görev yaptığı Ankara’nın Çamlıdere İlçesi’ne huzurevi yaptırmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü’nden 45 gündür randevu alamadığı açıkladı.

45 Gündür Randevu Alamamış

Hürriyet Gazatesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Can, önceden sıfır binayı huzurevi yapmak için Bakanlığa verdiklerini ancak hastaneye uzak olamasından dolayı kabul edilmediğini, şimdi kendilerinin yapmak istediği şeyi yapmak istiyorum fakat 45 gündür randevu bile alamıyorum diyerek sitem edtti.

Belediye Başkanı Can bu durumdan mütevellit olarak sert açıklamalarda bulundu. Başkan Can ”son çare gidip kapısını tekmeleyerek kırıp gireceğim” dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti;

Fil Dişi Kulelerinden Halkın Sesine Kulak Vermiyor

“Çamlıdere’de hazır bitmiş bir binayı huzurevi olarak bakanlığa vermek için bir sene uğraştım. En son ‘Çamlıdere Devlet Hastanesi’ne uzak’ dediler. İnanın 950 metre uzaklıkta. Bunlar bizden almayınca, sıfır binayı otel yaptık. Şimdi bir tane huzurevi yaptıracağız. Halkımla toplanmışım, kaynağı için parayı bulmuşum, kendisinden randevu alıp istedikleri şartlarda yapalım diye konuşacağım ama bu beyefendi sırça saraylardan, fil dişi kulelerden aşağıya inip halkın sesine kulak vermiyor.

Şuan Atamalar Var Sonra Vereceğiz !

45 gündür randevu bekliyoruz. Sekreterine ilettik, ilk önce bize söylediği ‘Şu anda atamalar var, sonra vereceğiz’ oldu. 10-15 gün bekledik bir daha aradık. Atamalar bitti, yine ses seda yok. Bir kere daha aradık yine ses seda yok. İlk randevuyu 18 Ağustos’ta istetmişiz. Son olarak da 21 Eylül’de istedik. Toplamda beş sefer aradık. Genel müdürüm diye oraya çıkıp oturup hayırsever vatandaşların yaptıracakları huzurevlerinde yardımcı olmuyor.

Biz Sana Randevu Alalım…

Ben iktidar partisinin belediye başkanıyım. Ankara’da, İç Anadolu bölgesinde en çok oy oranıyla göreve gelmiş, halk tarafından da en başarılı bulunan belediye başkanıyım. Ben randevu alamadıktan sonra gariban vatandaş bunlardan nasıl randevu alacak. Milletvekillerim dedi ki, ‘Biz sana randevu alalım.’ Hayır dedim. Ben sıradan bir ilçe belediye başkanı olarak almak istiyorum. Araya birilerini sokarak almak istemiyorum. En son çare gidip kapısını tekmeleyerek kırıp gireceğim.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA