Gündem

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Seçim Barajı Açıklaması

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal gerçekleştirilen toplantı sırasında basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. 

AK PARTİ’DE MYK TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yapmış olduğu konuşmasında, gerçekleştirilen MYK toplantısında görüşülen konulara dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıda ana kademe, kadın ve gençlik kollarının olağan kongre süreçleri ile uyum komisyonu çalışmalarının değerlendirildiğini ifade etti. 

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal yapmış olduğu açıklamalarında önümüzdeki seçim sürecinde seçim barajının düşürülüp düşürülmeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL’DAN SEÇİM BARAJI AÇIKLAMASI

Mahir Ünal bir basın mensubunun kendisine yönelttiği AK Parti ve MHP arasında gerçekleşen görüşmelerde seçim barajı konusunda herhangi bir anlaşmaya vardı mı? sorusu üzerine yüzde 10 seçim barajının korunması konusunda görüş birliği olduğunu belirtti.

“Komisyonun görüşmeleri, karşılıklı müzakerelerden oluşmaktadır. Bu müzakereleri biz belli seçenekler haline getirip Sayın Genel Başkanlara sunacağız. Genel temayül yüzde 10 barajının korunması üzerinedir. Onun dışındaki hususları da değerlendirmeye devam ediyoruz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA