Gündem

AK Partili Hamza Dağ'dan MİT Tırları Konusunda Eren Erdem'e Sert Sözler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kırıkkale’de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. 

Burada partililere yönelik bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, MİT tırları konusunda CHP eski Milletvekili Eren Erdem hakkında açıklamalarda bulundu. Bu konuda Eren Erdem’i sert ifadelerle eleştiren Hamza Dağ’ın konuşmasının satır başını sizlerle buluşturuyoruz. 

HAMZA DAĞ’DAN EREN ERDEM’E MİT TIRLARI ELEŞTİRİSİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MİT tırları davası ile ilgili olarak yapmış olduğu konuşmasında Eren Erdem’in o dönemlerde kurmuş olduğu gazeteyi hatırlattı. MİT tırları meselesini herkesin hatırladığını ve 17-25 Aralık’tan sonra ikinci operasyonun yapıldığına değinen Hamza Dağ konuşmasında ayrıca bu konuya müdahil olanların birbirlerine düştüklerini söyledi. 

O dönem AK Parti tarafından söylenenlerin daha sonra  birbirlerine düşünce itiraf etmeye başladılar diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın konuşması şu şekilde,

“Bunlarla ilgili daha sonra CHP Milletvekili Eren Erdem diye bir zat, esasında ahlaksız bir kişi o zaman bir gazete kurdu. O zaman o gazeteyi ona kimin kurdurduğunu gayet iyi biliyordu. O gazete üzerinden sürekli operasyonlar yaptı. Bugünlerde o zaman bizim söylediğimizi birbirlerine düşünce itiraf etmeye başladılar. Ama itiraf ederken de bir takım hususları gizli tutarak, gözdağı vererek ve bazı bölümleri muğlak bırakarak ifadeleri olmuş. Bugünlerde gazetelerde okuyoruz.

Zamanında Recep Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılama konusunda tehdit edenler bugün birbirlerine düşmüşler. Allah’a hamdolsun öyle Lahey’de falan değil, Türk yargısının önünde şu anda hesap veriyorlar. Bunlar sadece siyasi dokunulmazlık almak için bu işin içerisine girmişlerdi. Bunların siyasi uzantısı CHP içinde genel başkanından genel başkan yardımcılarına kadar duruyor. Bunların siyasi uzantılarının da gerekli hesabı yargımıza vermeleri gerekecektir.”

Kamupersoneli.net – ANKARA