Gündem

AKP Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki mahallerindeki vatandaşlarımı selamlıyorum. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız buna inanıyorum. Kurulduğu günden beri Kocaeli teşkilatında görev yapmış demokrasimize hizmet etmiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 

Tüm seçimlerde olduğu gibi Kocaeli bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden yana kullanacaktır. AK Parti kadroları daha çok çalışacak ve inşallah tüm ilçelerimizde bir kez daha AK Parti’nin zafer sancağını salladıracaktır. Bu şehir emeğin fedekarlığın değerini çok iyi bulur. 

Deden kurban olsun sana bir dur da… Ben de seni çok seviyorum… Ağlama yok ağlarsan beni de burada ağlatırsın…

AKP Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu

Üyemiz olan 10 bin kişinin seçmen kaydı yok. Bu arkadaşlarımızın hepsini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Yeni oy kullanan gençlerimizi AK Parti’ye oy vermeye, onları AK Parti’de siyaset yapmaya teşvik edeceksiniz.

Rabbim inşallah bizlere, gerek Selçuklu’da gerek Osmanlı’da gerek Cumhuriyet’in kuruluşunda öncü olan liderlerle beraber yeni bir tarih yazmayı nasip etsin. Cumhuriyet Osmanlı’nın Selçuklu’nun devamı niteliğindedir. 

– Kocaeli bu ülkenin lokomotif şehirlerinden biridir. Sanayi, ticaret ve üretim şehrimiz Kocaeli’de kişi başına düşen milli gelir Türkiye ortalamasının üzerine çıkarak 18 bin dolara ulaştı. Kocaeli milli gelir sıralamasında 2. sırada. 

– Kocaeli’deki hastanelerimizin inşaları sürüyor. İstanbul-İzmir otoyolunun Kocaeli’nden geçen en önemli ayağı burada. Osmangazi köprüsünü Kocaeli ile birlikte ülkemize kazandırdık. İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşürdük. Bu çok önemli dev bir proje. İstanbul-İzmir otoyol projesini bu yıl tamamlamayı düşünüyoruz. Kocaeli’ni İstanbul, Sakarya, Bilecik ve Konya’yı Yüksek Hızlı Tren ile bağladık. Biz yaparız bunlar konuşur. Aradaki fark bu. Kocaeli’ni her alanda tarihi projelerle buluşturduk. Sadece Kocaeli’de çiftçilerimize 348 milyon lira destek verdik. 

Kocaeli belediye başkan adayları

Başiskele – Yasin Özlü

Çayırova – Bünyamin Çiftçi

Darıca – Muzaffer Bıyık

Derince – Zeki Aygün

Dilovası – Hamza Şayir

Gebze – Zinnur Büyükgöz