Gündem

Akşam saatlerinde peş peşe facia gibi kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Akşam saatlerinde Hatay’ın Hassa ilçesinde tır ve otomobil Kırıkhan – Hassa karayolunda çarpıştı. Olay yerine 3 kişi hayatını kaybetti. Sivas – Ankara yolunda meydana gelen kazada ise iki araç çarpıştı. Kaza sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hatay’da meydana gelen korkunç kazada Tayfur I. kontrolündeki tır ve Hüseyin Kekeç yönetimindeki otomobil Kırıkhan – Hassa yolunda çarpıştı. Çarpmış sonucunda sürücü Kekeç ve araç içerisindeki Ebru Çaptır ve Semra Çaptır olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içerisinde Gamze Kekeç ve Ayşe Kekeç yaralı olarak kutarıldı. Yaralılar Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tır sürücüsü göz altına alındı.

Akşam saatlerinde peş peşe facia gibi kazalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

SİVAS’TA KORKUNÇ KAZA

Bir korkunç kazada Sivas’ta meydana geldi. Akşam saatlerinde Mustafa Şahin yönetimindeki araç Sivas-Ankara yolunda Ünsal Güldemir’in kullandığı araç ile çarpıştı. Şahin’in kullanmış olduğu araç içerisindeki Ercan Saku, olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüler ile Şenol, arzu ve Kumsal yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kumsal Saku, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arzu Saku’nun ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.