Gündem

Ankara'da 18 Mart Etkinlikleri ve MHP Kurultayı Dolayısıyla Bazı Yollar Trafiğe Kapalı Olacak

Ankara Valiliği resmi internet sitesi üzerinden bir basın açıklaması yayımladı. 

Ankara Valiliği tarafından yayımlanan basın açıklamasında, başkentte gerçekleştirilecek olan Çanakkale Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında ve  Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Kurultayı dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapalı olacağı aktarıldı. 

ANKARA’DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Ankara Valiliği’nin web sayfası üzerinden yayımlanan iki ayrı basın açıklamasında, 18 Mart Şehitler Günü anma etkinlikleri kapsamında aşağıda belirtilen yolların 18 Mart 2018 günü 07.00 ile 12.00 saatleri arasında ve 18 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00’da, Ankara Spor Salonu’nda MHP’nin (Milliyetçi Hareket Partisi) 12. Olağan Büyük Kurultayı dolayısıyla da 17 Mart gecesinden itibaren kurultay sona erene kadar aşağıda yer alan güzegahların kapalı olacağı ilan edildi. 

Ankara Valiliği tarafından yayımlanan basın açıklamaları;

MHP Kurultayı Dolayısıyla Kapalı Olacak Yollar;

18 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00’da, Ankara Spor Salonu’nda MHP’nin (Milliyetçi Hareket Partisi) 12. Olağan Büyük Kurultayı yapılacaktır. Söz konusu kurultay nedeniyle, 17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 23.00’ten kurultay sona erene kadar; 
Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası), Gar Kavşağı ile yan varyantları (alt geçit hariç), Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları (üst geçitler hariç), Kazım Karabekir Caddesi (Ulaştırma Kavşağı’ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar) çift yönlü olarak, Celal Bayar Bulvarı’ndan Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı istikametine çıkış yan varyantları araç trafiğine kapatılacaktır. 

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Etkinlikleri Kapsamında Kapalı Olacak Yollar; 

18 Mart Şehitler Günü anma etkinlikleri ile ilgili olarak alınacak emniyet tedbirleri kapsamında 18 Mart 2018 günü 07.00 ile 12.00 saatleri arasında,

Anıtkabir çevresinde; Akdeniz Caddesinin Gençlik Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan bölümü, Gençlik Caddesinin Akdeniz Caddesi ile Anıt Caddesi arasında kalan bölümü, Spor Park Caddesi’nin tamamı, Anıt Caddesi’nin tamamı, Cebeci Askeri Şehitliği çevresinde; Şebeke Sokağın tamamı, Huri Sokağın Uslu Sokak ile Başarı Sokak arasında kalan bölümü, Uslu Sokağın Mamak Caddesi ile Alkış Sokak arasında kalan bölümü, çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

Kamupersoneli.net – ANKARA