Gündem

Ankara'da Düğün Dönüşü Feci Kaza: 5 Ölü

Başkent’te düğünden dönen aileyi taşıyan otomobil kontrolden çıkarak TIR’la çarpıştı. Çarpışma sonrası meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Kaza saat 00.00 sularında Ankara’nın Polatlı İlçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Polatlı İlçesi’ne bağlı Yenimehmetli köyündeki düğünden dönen aile TIR’la çarpıştı. Aileyi yaşayan otomobilin sürücüsü Nevzat Doğan 06 PMB 29 plakalı aracı ile Yunak Köyü Yolu üzerinden Polatlı istikametinde seyrettiği sırada sollama yapmak isterken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı.

Hızını alamayan otomobil, karşı istikamette seyreden Mehmet Dağcı’nın kullandığı 42 Y 5884 kupa plakalı TIR’la kafa kafaya çarpıştı.

5 Kişi Hayatını Kaybetti

Çarpışmanın etkisi ile hurda yığınına dönen otomobile bulunan aileden, baba Bayram Günay, anne Aynur Günay ile çocukları Baran ve Mehmet Günay hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü yaralanırken, otomobilde bulunan Ümit Günay ağır yaralandı.

Meydana gelen kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri, kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından durumu ağır olan Ümit Günay’ı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Nevzat Doğan’ı da Polatlı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Ağır yaralı Ümit Günay, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ekiplerin olay yerinde yapmış olduğu çalışmaların ardından cenazeler, Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı öğrenen cenaze yakınları hastaneye gelerek, sinir krizleri geçrdi.

Kamupersoneli.net – ANKARA