Gündem

Ankara'da Ki Patlamayla İlgili Yayın Yasağı Getirildi

Ankara Kızılay Güven Park’ta bu akşam saat 18.45 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye polis ekibi ambulans sevk edildi. 

Kızılay Güven Park’ta yaşanan olayda bir belediye otobüsü ve bir kaç araç alev topuna döndü. Patlama da çok sayıda yaralı olduğu haberleri var şuan için yaşanan patlama da 125 yaralı ve 34 ölü bilgisi verildi.

Ankara Güven Park’ta yaşanan patlama da çevik kuvvet ekipleri yunus polisi ekipleri yaşanan kaos ortamını düzenlemek ve gereken yardımları yapmak adına acil olarak görevlendirildiler. 

Ankara’da bulunan tüm polis ekiplerinin tamamına yakını ortamı sakinleştirmek gereken güvenlik önlemlerini almak ve kaos ortamını yatıştırmak adına Ankara Kızılay Güven Park’a sevk edildi. Polis ekipleri ambulansların geçişlerini rahatlatma ve yardıma ihtiyacı olan kimselere yardım ediyorlar.

Ankara’da ki patlama akıllara geçtiğimiz haftalarda ki terör saldırısını anımsattı. Ankara’da yaşanan terör saldırısında bir çok insan yaralanırken bir çok insan da hayatını kaybetmişti. 

Bu patlamanın ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından yayın yasağı hakkında bir açıklama yapıldı. RTÜK tarafından yapılan açıklama şöyle;

13 Mart 2016  tarihinde Ankara Güven Park’ta meydana gelen patlamayla ilgili olarak, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun’un 7. maddesi uyarınca Başbakanlığın 13 Mart 2016 tarih ve 00915 sayılı yazısı ile yayın yasağı getirilmiştir.

kamupersoneli.net