Gündem

Ankara'da Trafiğe Çıkacaklara Uyarı! Bazı Yollar Kullanıma Kapatılıyor

Ankara Valiliği, resmi internet sitesi üzerinden bir basın açıklaması yayımlayarak, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması” etkinliği düzenleneceğini duyurdu. Gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında ise başkentte bazı yolların araç kullanımına kapatılacağı açıklandı. 

ANKARA’DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Ankara Valiliği’nin internet sitesi üzerinden yayımlanan basın açıklamasında, CHP tarafından düzenlenecek program hatırlatılarak bir yürüyüş gerçekleştirileceği aktarıldı. “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması” etkinliği bünyesinde gerçekleştirilecek yürüyüşün Ankara Spor Salonu’ndan başlayacağı ve Anıtkabir’de sona ereceği açıklandı.

Söz konusu etkinlik nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara’da trafiğe kapatılacak yollar sabah saat 08.00’den itibaren kullanılamayacak ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından organize edilen “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması” programının sona erene kadar devam edecek.

KAPATILAN YOLLAR AÇIKLANDI

Valilik tarafından yayımlanan basın açıklamasında trafiğe kapalı yollar açıklandı. Duyuruya göre, Ankara Spor Salonu’nda yapılacak program sonrasında ise Anıtkabir’e yürüyüş esnasında kademeli olarak; Ulaştırma Kavşağı yan varyantları, Kazım Karabekir Caddesi (Anadolu Meydanı’ndan İstanbul Caddesi kesişimine kadar açılan cadde ve sokaklar), Anadolu Meydanı ile açılan cadde ve sokaklar, •Anıt Caddesi ile açılan cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacaktır. 

Valilik yapmış olduğu açıklamasında ayrıca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarının faydalı olacağını belirtti.

Kamupersoneli.net – ANKARA