Gündem

Ankara'da Ulaşım Ne Zamana Kadar Ücretsiz ?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından,halk meydanlara davet edilmişti.Bu nedenle Ankara’da metro ve otobüsler, bir süredir ücretsizdi. Akıllarda sürekli “Ulaşım ne zamana kadar ücretsiz olacak?” sorusu vardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, demokrasi nöbetinin 21.gününde nöbette olan halkı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Kızılay’da ziyaret etti.

Gökçek,açıklamalarında: “Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler” dedi.

“Bunlar tutturdu; ‘yok 12 Ağustos, yok 14 Ağustos’u bekleyin’ diye. Ne yapacaklarının istihbaratını da aldık. Yapmak istedikleri şey şuymuş; Hani bir gün elektrikler toptan kesildi hatırlıyor musunuz? Bu sabotajı yapan da bu şerefsiz FETÖ’cüler, başkası değil. Şimdi aynı konuda bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler. Bu da duyulduğu için bunu da yapamayacaklar. Biz buradayız Allahın izniyle.” diyerek devam etti ve demokrasi nöbetinin de, ulaşımın ücretsiz olmasının da, 10 Ağustos 2016 Çarşamba gününe kadar devam edeceğini söyledi.


Kamupersoneli.net

Bir Yorum