Gündem

Ankara Kulisleri Kaynıyor… Melih Gökçek'in Kararı Belli Oldu !

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifası istendi. Ekim ayının başından bu yana Melih Gökçek’in istifa edip etmeyeceği konuşuluyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. Konu ile ilgili olarak Hürriyet Gazetesinden Deniz Gürel’in aktardıklarına göre Gökçek’in çevresinden edinilen bilgilere göre Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la son bir görüşme yapıp istifasını vermek istiyor. Yapılacak olan bu son görüşmensin ise bugün gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Melih Gökçek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin akıllarda “Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile niçin görüşmek istiyor?” sorusu yer alıyor.

GÖKÇEK NİÇİN GÖRÜŞMEK İSTİYOR?

Gökçek’in başta inşaatı devam eden ve 23 Nisan’da açılacağını duyurduğu Ankapark’ın geleceği olmak üzere devam eden projelerle ilgili bir dosya hazırladığı belirtiliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bu projelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlatmak istediği ifade ediliyor.

MELİH GÖKÇEK KİMDİR?

Melih Gökçek kimdir20 Ekim 1948 senesinde dünyaya gelen Melih Gökçek aslen Şanlıurfa Halfetili’dir Babası Avukat Ahmet Gökçek, Gaziantep il başkanı olduğu için Melih Gökçek’in çocukluğu Gaziantep’te geçmiştir.

Keçiören’de dünyaya gelen Melih Gökçek halen günümüzde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Gökçek, aslen Şanlıurfa Halfetilidir. Ayrıca Melih Gökçek 1975 yılında Nevin Gökçek ile hayatını birleştirdi. Ayrıca Melih Gökçek iki çocuk babasıdır.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA