Gündem

Ankara Valiliği'nden Ramazan Bayramı Tatilinde Yol Durumuna İlişkin Basın Duyurusu Yayımlandı

Ankra Valiliği tarafından yayımlanan duyuru ile beraber bayram tatili yolculuğunda sürücülerin dikkat etmeleri gereken uyarılara yer verildi.

Ankara Valiliği tarafından yayımlanan duyuru içerisinde ise;

“Trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilen Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşlarımız ve yol kullanıcılarının güvenle seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla 13-18 Haziran 2018 tarihleri arasında, yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verilmesi sağlanmıştır.

Yol yapım çalışmaları devam etmekte olan çalışma alanlarında sürücülerin işaret ve levhalara dikkat etmesi gerekmektedir.

Ramazan Bayramı tatili süresince belirtilen tarih aralığında Samsun yolu Çalışkanlar, Ortaköy, Gökçeyurt, Maliye Noktası kavşakları ile Konya yolu TŞOF kavşağı beton bariyerlerle (New jersey) kapatılarak yol bu noktalarda transit olarak verileceğinden yol kullanıcılarının daha dikkatli olarak seyretmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, 13-18 Haziran 2018 tarihleri arasında Ankara ili üzerinden Samsun yolunu kullanarak Kayseri istikametine gidecek araç sürücülerinin alternatif yol olarak Ankara – Gölbaşı – Bala – Kaman – Kırşehir – Kayseri güzergâhlarını kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Kamupersoneli.net I ANKARA