Gündem

Askeri Liselere Kopyayla Girdiler Yarbay Rübesine Kadar Geldiler !

 8 Bin FETÖ’cü Sınavlarda Kopyayla TSK’ya Subay Olarak Sızdırıldı

 Star gazetesinin haberine göre Fethullahçı Terör örgütü(FETÖ) ‘nün başarısız darbe girişimi ile ilgili soruşturmaların derinleştirilmesi ile birlikte, kirli oyunlarında bir bir gün yüzüne çıktığı öğrenildi.


Örgütün 2000 ile 2014 yılları arasında askeri okulların sınav sorularını usulsüz yollardan elde ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine 8 bin subay sızdırdığı iddia edildi. Cuntacıların kanlı darbe girişimi, halkın , devletin ve medyanın iradeli duruşu ile birlikte bastırıldı.

Hainler ! Kopya ile TSK İçerisine 8 Bin Subay Sızdırdılar

Darbe girişiminin bastırılmasından kısa süre sonra derhal devlet kurumları içerisinde bulunan FETÖ ile bağlantısı tespit edilen kişilere görevden uzaklaştırma kararları tebliğ edilmeye başlandı. TSK içerisinde başlatılan soruşturmalar kapsamında, daha önce de yer alan şikayetler göz önünde bulundurularak 8 bin subayın devlet içerisine sızdırıldığı tespit edildi.

Bir Çoğu Kopya ile Girdikleri TSK’da Yarbay Rübesine Erişti

Yine aynı soruşturmalar kapsamında bu subatların büyük bir kısmının yarbay rütbesine kadar ulaştığı öğrenildi. Kopyayla askeri liselere giren FETÖ’cü subaylar, yine askeriye içerisindeki FETÖ’cü abilerinin destekleri ile bol bol takdir toplayarak, kısa zaman içerisinde yükseldi.  Darbe girişiminden önce YÖK ‘de yapılan incelemelerden sonra 2000 ile 2013 seneleri ararasında FETÖ/pdy’nin 8 bin subayı TSK içerisine sınavlar yardımıyla sızdırdığı belirlenmişti.

Kamupersoneli.net | Ankara