Gündem

Atanamayan Sağlık Personeline Yönelik Kanun Teklifi 'Sadece Diplomalılar Atansın'

Dışişleri, Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın 2018 bütçe görüşmelerine TBMM Genel Kurulu’nda devam edildi. 

TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Söz konusu görüşmeler kapsamında kürsüye çıkan MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul burada bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği konuşma kapsamında atanamayan sağlık personeline ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Antalya Milletvekili Yurdakul konuya dair daha önceden vermiş oldukları kanun teklifini hatırlattı. 

Konuşmasında ayrıca  Milliyetçi Hareket Partisi’nin hazırlamış olduğu sağlık politikalarına yönelikte açıklamalarda bulunan Ahmet Selim Yurdakul aile hekimliği, açılan tıp fakültelerinin kadro yetersizliği ve sağlık hizmetlerinin bütçelerine ilişkin görüşlerini aktardı. 

ATANAMAYAN SAĞLIK PERSONELİNE İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ

MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, TBMM Genel Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmasında atanamayan yardımcı sağlık personelin atamalarında düzenleme yapılması gerektiğini vurguladı.

Atanamayan sağlık personellerinin açılacak ve açılmakta olan şehir hastaneleri ve yeni yaşam merkezlerinde istihdam edilmesi için MHP tarafından verilen kanun teklifini hatırlatan Ahmet Selim Yurdakul atamalarda da sadece diplomalı kişilerin atanması gerektiğini vurguladı. 

SERTİFİKALI KİŞİLERİN ATANMAMASINI İSTEDİ

MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul konuya dair konuşmasında ayrıca sertifkalı kişilerin atanmaması gerektiğini ifade etti. 

Kamupersoneli.net – ANKARA