Gündem

Aydın'da Atanamayan Sosyal Bilimler Öğretmeni İntihar Etti

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde yaşayan 25 yaşındaki Sosyal Bilimler Öğretmeni Merve Çavdar’ın atamasının olmaması nedeniyle intihar ettiği öğrenildi. 

25 yaşındaki öğretmenin sahil kıyısında çok sayıda depresyon hapı içerek hayatına son verdiği belirtildi. 

ATANAMAYAN ÖĞRETMEN ADAYI İNTİHAR ETTİ

Alınan bilgilere göre, 2014 yılında Sosyal Bilimler Öğretmeni olarak mezun olan Merve Çavdar o tarihten itibaren atamasının yapılmasını bekliyordu.

Ataması gerçekleşmeyen öğretmen adayının bir süredir iş aradığı ve işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği iddia edildi. 

Uzun süredir işsiz olduğu öne sürülen 25 yaşındaki öğretmen adayının sabah saatlerinde evden iş bulmaya gidiyorum diye ayrıldığı bildirildi. 

SAHİL KIYISINDA CANSIZ HALDE BULUNDU

Akşam saatlerinde, Güzelçamlı Mahallesi sahilinde çevredeki vatandaşlar sahil kıyısında bir kadının hareketsiz yattığını görmeleri ve durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde öğretmen adayının cansız olduğu belirlendi. 

25 yaşındaki genç öğretmenin yanında bulunan tüm depresyon ilaçlarını içtiği aktarılırken savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bende 2014 yılından beri atama bekliyorum ve nasıl bir psikoloji içerisinde olduğunu tahmin ediyorum Allah rahmet eylesin affetsin çok zor bir durum ve şu gençlerin halini göraün artık yetkililer lütfen!

  2. Özellikle sosyalbilimler alanında Kİ öğretmenlerin hepsi aynı durumda iş bulamamak insanı bu noktaya getiriyor demek ki ben de 2014 sosyal mezunuyum umarım aynı şeyi yapmam