Gündem

Bakan Ağbal TBMM'de Açıkladı ! KİT'lerdeki Çalışanlar Kadroya Geçirilecek Mi?

Maliye Bakanı Naci Ağbal taşerona kadro düzenlemesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Maliye Bakanı Ağbal KİT’lerde çalışan taşerona işçilerin kadroya geçirilip geçirilmeyeceğini de açıkladı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal Türkiye Büyük Millet Meclisinde taşerona kadro düzenlemesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Maliye Bakanı Naci Ağbal’a KİT’ler çalışan işçilerin kadroya geçirilip geçirilmeyeceği hakkında Baki Şimşek tarafından bir soru soruldu.

KİT’LERE İLİŞKİN SORU SORULDU

Konu ile ilgili olarak Baki Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal’a “Sayın Bakan, bu KİT’leri sormaya devam edeceğiz, buna bir kelime cevap verseniz.” ifadeleri ile KİT’lerde çalışan personellerin kadroya geçirilip geçirilmeyeceği hakkında bir soru sordu.

KİT’LERDE ÇALIŞAN TAŞERONLAR DA KADROYA GEÇECEK

Bunun üzerine konu ile ilgili olarak Maliye Bakanı Naci Ağbal bir açıklama yaptı. Maliye Bakanı Naci Ağbal açıklamalarında yasal düzenlemenin kapsayacağı kurumlar ve kapsayacağı çalışanlar bakımından gerçekten beklentileri karşılayacak bir çalışma yaptıklarını ifade ederek bir iki gün içerisinde bu konuyla ilgili KİT’lerdeki çalışanları da kapsayacak şekilde geniş toplum kesimlerini memnun edecek ve çalışanları mutlu edecek bir düzenlemeyi hayata geçireceklerini belirtti.

MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Maliye Bakanı Naci Ağbal Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmasında “Arkadaşlar, burada yapacağımız yasal düzenlemenin kapsayacağı kurumlar ve kapsayacağı çalışanlar bakımından gerçekten beklentileri karşılayacak bir çalışma yapıyoruz. İnşallah bir iki gün içerisinde bu konuyla ilgili, sizin ifade ettiğiniz kurumları da kapsayacak şekilde, burada kimse merak etmesin, gerçekten geniş toplum kesimlerini ilgilendiren bu konuyla ilgili, geniş toplum kesimlerini memnun edecek, onların haklarını bugünden daha da ileriye götürecek ve kamuda, kamunun genelinde bu meselede çalışanlarımızı son derece mutlu edecek bir düzenlemeyi de hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Allah Cumhurbaşkanınızdan razı olsun. Sayın bakanım taşeron işçiler sizden umutlu yalnız bizleri dinleyen kimse yok. Sadece rand sahiplerini kadrolu yöneticiler dinlenmektedir. Rand sahipleri ekmegine yag bal caliyor. Kadrolu yöneticiler zaten rahatı yerinde sikinti olan taşeron işçiler miskin ezik anti sosyal yaşıyoruz. Özlük haklarımız içler acisi taşeron işçiler arasında da donanım sahibi insanlar var. Bizler üretken insanlariz. Dinlemis oldugunuz merciler hizmet veren rand sahipleri..bizleri unutmayınız sayın bakanım 4 milyon oy potansiyeli sahipler olarak bizleri kusturmeyiniz.

  2. YTÜ Teknopark Ar-ge bölgesinde 7 yıldan beri özel güvenlik görevlisi olarak hizmet vermekteyim . taşeron yasanın bu kurumdaki iscileride kapsayacak mı ? Okuldakiler yasadan yararlanacağı kesin bizler ise büyük bir soru işareti bizleride unutulmamasını yetkili mercilerden rica ediyorum .

  3. çağrı merkezlerinde çalışan kendini devlet için paralayan tüm personele kadro verilmelidir