Gündem

Bakan Albayrak: Saldırıları Bertaraf Edeceğiz

Sabah’ın haberine göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bugün gittiği Hatay’da Botaş Terminali’nin açılışına katıldı. Şehit ailelerine ziyarette bulunan Bakan Albayrak gündemle alakalı açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamasından satır başları; 

Ben diyorum bunlar ne derlerse desinler özellikle şu son 5 yıl içinde yaşadığımız süreçler Türkiye’nin ne kadar büyük bir saldırı altında olduğunu apaçık ortaya koymuş durumda. İşte dün bu milletimizi FETÖ hain girişimiyle durduramayanlar terör koridorları ile korkutmak istiyorlar. Bu saldırıları ve bundan sonra yapılacak tüm saldırıları bertaraf edeceğiz. Camide ibaret sırasında bizim vatandaşımızı öldürüldü. Sivil vatandaşlarımız öldürülmekte. Türkiye’nin içinde bulunduğu seçenkler açık ve net. Türkiye’nin meşru müdafaa haklarını vatandaşımızın huzur ve selameti için elimizden geleni yapacağız. 

PYG’Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMEYENLER ONLARLA AYNI SAFTADIR

Türkiye bütün terör örgütleriyle savaş halinde. Oynamak istedikleri bu oyunu bozanlarla sonuna kadar mücadelemizde devamlılık kararları aldık. 17 yaşında uykusunda teröristlerin attığı roketle şehit olan Fatma’nın acısını paylaşıyor musunuz? Saflarımızı bilelim yani. Bugün kimler terör örgütü YPG’yi terör örgütü olarak görmüyorsa o terör örgütüyle aynı safta bulunmaktadır. 

Kamupersoneli.net I ANKARA