Gündem

Bakan Kaya Açıkladı ! LYS'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirilecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Erzurum’daki çocuk evleri ve sitelerinde kalan çocukları kabul etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. 

Aile Bakanı Kaya burada yaptığı açıklamasında LYS’de başarılı olan öğrencilere de değindi. Bakan Kaya Lisans Yerleştirme Sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendireceklerini ifade etti. Konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın açıklamaları şöyle oldu;

“60 ÇOCUĞUMUZU SARAYBOSNA’YA GÖTÜRÜYORUZ”

“Çünkü sizlere daha güzel imkanlar sunacağız evlerde ve inşallah gelecek hayallerinize ulaşmanız için daha sağlıklı bir ortam olacak orası. Üniversite sınavı sonuçlarında çok başarılı öğrencilerimiz var. Sizlere de motivasyon olsun diye bunu paylaşmak istiyorum. LYS’de başarılı olan 60 çocuğumuzu Saraybosna’ya götürüyoruz. Üniversitede başarılı olan çocuklarımızı da ödüllendireceğiz. Sizler de çok çalışıp çok gayret edip hayallerinize ulaşın inşallah.”

“GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM”

15 Temmuz’da da gördük ki gençlerimiz bu ülkenin geleceği için canını hiçe sayarak en ön saflarda yer aldı. Yine Erzurum’da çocuklarımız, gençlerimiz meydanları doldurdu. Sizler bizim gururumuzsunuz. Vatanını, milletini seven gençlik yetişiyor. Biz de bu gençlerin yetişmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Sizin güzel haberlerinizi almayı bekliyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA