Gündem

Bakan Kaya Tedavi Altında Ki Asker ve Polisleri Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Aile Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın GATA’da tedavi gören asker ve polislerimizi ziyaret ettiği belirtildi. 

Duyuruya göre;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya terörle mücadele operasyonları sırasında yaralanan asker ve polislerimizi Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde ziyaret etti.

Operasyonlarda yaralanan asker ve polisleri ziyaret eden Bakan Kaya’yı hastane girişinde TSK Sağlık ve GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç karşıladı. Karşılamanın ardından yaralı asker ve polislerin bulunduğu servise geçen Bakan Kaya gazilerle tek tek yakından ilgilendi.

Nusaybin’de sol gözünden yaralanan ve Sur’daki operasyonlar sırasında üşüyen bir çocuğun ellerini nefesiyle ısıtmaya çalışan Binbaşı olarak tanınan Necmettin Tetik’i de ziyaret eden Bakan Kaya, ”Rabbim şifa versin inşallah. O fotoğraftan çok etkilenmiştim. Ne güzel yürekli bir insansınız” dedi.

Bakan Kaya’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren gaziler GATA’da kendilerine çok iyi bakıldığını belirttiler. Ziyaret esnasında Bakan Kaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını gazilerimize ileterek, ”Terör belasını hep birlikte bu ülkeden sileceğiz” dedi.

Gazilerin aileleriyle de görüşen Bakan Kaya, kucağına aldığı bir gazi çocuğuyla yakından ilgilendi.

Ayrıca Bakan Kaya ziyaret çıkışında İstanbul’daki terör saldırısıyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, “Görüldüğü gibi terör örgütü sivil, asker, kadın, polis, çocuk ayırt etmiyor. Ama bilinmesi gerekir ki milletçe birlik, beraberlik içerisinde terör belasının üstesinden geleceğiz. Mücadelemiz devam edecek. Gecesini gündüzüne katarak, milletimizin güvenliği için canını, malını korumak için mücadele veren güvenlik güçlerimizin, vatandaşlarımızın canına kasteden terör örgütlerine mesajımız çok nettir. Şu yurtta, bu kutsal vatan topraklarında tek bir terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek. İstanbul’da şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun”  ifadesini kullandı.

Kamupersoneli.net / ANKARA