Gündem

Bakan Koca 3 Aralık koronavirüs tablosunu açıklıyor! 3 Aralık koronavirüs tablosunda günlük durum!

3 Aralık koronavirüs tablosunda vaka ve vefat sayısının bugün kaç olduğu merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında salgının ne kadar ciddi olduğu bir kere daha ortaya koydu.

3 ARALIK SALGINDA SON DURUM

3 Aralık koronavirüs tablosunda durumların daha da ciddileştiği görüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, “Bugün tespit edilen 6.511 yeni hastamız var. Hasta sayımızı azaltmak zorundayız. Kapalı ve kalabalık ortamlar virüsün en kolay bulaştığı ortamlardır. Kış aylarını kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durarak geçirmeliyiz. Mücadele evde kalarak da mümkün” ifadesini kullandı. 

3 ARALIK VERİLERİ

3 Aralık koronavirüs verilerinde vaka sayısının yine rekor kırdığı görüldü. 32.381 hastanın tespit edildiği koronavirüs tablosunda hasta sayısı 6.511 olarak açıklandı.Son 24 saatte 187 can kaybımızın olduğu belirtilirken, iyileşen hasta sayımız 4.190 olarak açıklandı. 

2 ARALIK KORONAVİRÜS TABLOSU

Bakan Koca 2 Aralık koronavirüs verilerine ilişkin yaptığı açıklamasında, “Bugün tespit edilen 6.690 yeni hastamız var. Mevsim şartları nedeniyle kapalı ortamların kullanımı arttı. Artan aktif hasta sayısını azaltmak için kalabalık, kapalı ve yeterince havalandırılmayan ortamlardan uzak durmalıyız” diyerek, salgının son durumunu belirtmişti.

2 ARALIK KORONAVİRÜS RAKAMLARI

2 Aralık koronavirüs rakamlarına göre 183.624 kişiye test yapıldı. Yapılan test sonucunda 6.690 hasta tespit edilirken, toplam vaka sayısı 31.923 vaka belirlendi. Toplam vefat sayısı ise 193 olarak ifade edildi.