Gündem

Bakan Koca koronavirüs verilerini açıkladı! Artış var!

Bakanlığın, covid.19.saglik.gov.tr adresinde 25 Haziran güncel veri tablosunu paylaştı. Açıklanan koronavirüs tablosuyla beraber vaka, ölü, entübe ve iyileşen kişi sayısı da belli oldu. 25 Haziran günlük koronavirüs tablosuna göre son 24 saat içerisinde 21 kişi daha hayatını kaybetti. Paylaşımı yapan Bakan Koca, açıklamasında “Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu. Ancak hastalarımızın yoğun bakımda kalma ve toplam tedavi süreleri kısalmış durumda. Yeni vaka sayılarımızsa tedbirlerin azaldığını gösteriyor. Dünyada vaka sayıları tırmanışta. Türkiye’den iyi haberler verelim” ifadesini kullandı.

KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Bakanlığın açıklamış olduğu verilere göre 25 Haziran itibariyle koronavirüs salgını yüzünden 21 kişi daha hayatını kaybetti. 21 kişinin hayatını kaybetmesiyle, ülkemizde koronavirüs sebebiyle toplam ölüm sayısı 5 bin 046’ya yükseldi.

Bakan Koca koronavirüs verilerini açıkladı! Artış var!

KAÇ KİŞİ İYİLEŞTİ?

Salgına ilişkin her gün vaka ve hayatını kaydedenlerin sayısı paylaşırken, iyileşen kişi sayısı da paylaşıyor. 25 Haziran itibariyle 1.472 kişi daha iyileşerek toplam iyileşen sayısı 165.706’ya yükseldi.

VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Açıklanan koronavirüs vaka tablosunda en çok dikkat edilen verilerden birisi vaka sayısı. Son 24 saat içerisinde 52 bin 303 kişiye daha koronavirüs testi yapıldı. Yapılan testte 1.458 yeni vaka daha tespit edilirken, toplam vaka sayısı 193 bin 115 oldu.

Bakan Koca koronavirüs verilerini açıkladı! Artış var!