Gündem

Bakan Özhaseki'den Önemli Dolandırıcılık Uyarısı

Çevre ve şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri’de, bugün serbest bölgede bulunan fabrikalardaki işçilerle buluştu. Bakan Özhaseki burada yapı kayıt belgesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu ve dolandırıcılık uyarısı yaptı.

DOLANDIRICILIK UYARISI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapı kayıt belgesi hakkında vatandaşları dolandırmak isteyenlerin olacağını ifade etti. Ayrıca Bakan Özhaseki açıklamalarının devamında bu konuda duyumlar aldıklarını vurgulayarak arkadaşların Yapı Kayıt Belgesi konusunda levhalar asılarak ‘gel gel’ yapıldığını söylediklerini vatandaşın hiç kimseye gitmelerine gerek olmadığını belirtti.

İNTERNETTEN DE BAŞVURU YAPILABİLİR

Bunun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki açıklamalarında “Yani o tür bürolara, ‘biz size yardımcı oluruz’ diyenlere itibar etmesinler.” ifadelerine yer vererek belge için internetten başvuru yapıldığını veya Çevre ve şehircilik Bakanlığı müdürlükleri aracılığı ile başvuru yapılabileceğini ifade etti. 

40 ADET YENİ MÜDÜRLÜK AÇILDI

Bakan Mehmet Özhaseki açıklamalarının devamında İstanbul’da yaklaşık 40 tane müdürlük açtıklarını ifade ederek vatandaşların kimseye e-Devlet şifrelerini vermemelerini istedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA