Gündem

Bakan Sarıeroğlu: Güvenlik Soruşturmasına Propaganda Yapıyorlar

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu taşeron işçilerin kadroya alınma süreçlerinde kadroya geçiş yapamayanlar üzerinden propagandalar yapıldığını belirterek temiz iş yaptıklarını dile getirdi.

Bakan Jülide Sarıeroğlunun açıklamalarından satır başları;

Kara propagandalarla vatandaşlarımıza umutsuzluk aşılmaktalar. Şu süreçte 28 milyon istihdam oranına ulaşmış durumdayız. 31 milyon kişi iş gücüne katılım sağlamış ve son bir yıl içinde 250 bin yeni iş yeri açılmış. 2002 yılında 900 bin olan iş sayısı bugüün bakıldığında 1 milyon 800 bine çıkmış ve emekli vatandaş sayımız 12 milyon 125 bin kişiye ulaşmış. Bu rakamlar büyük rakamlar dünya ile kıyaslandığı zaman.

Zorlu süreçten geçtik ve çok fazla sabotaja maruz kaldık. Bilgi kirliliği yaratıldı ve işlerimizin üzerine gölge düşürüldü. Bu hafta yaşadık aynısını eski hükümlü olan kardeşlerimizle alakalı Meclis kürsüsünde bir takım şeyler söylediler. Bunları söyleyenleri tek tek aramak zorunda kaldım ve gündemi yaptığımız düzenlemeleri takip etmiyorlar. Belki de bilinçli yapmaktalar. Algılarla bir şey ortaya çıkararak tartışılmasını istiyorlar ve beni ilgilendirmez anlayışını benimsiyorlar.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın bakanım eski hükümlülere dahi yasa çıkarıp kadroya aliyorken Ege üniversitesi 400 kişiyi hiçbir sabıka kayıtları olmamasına rağmen dışarda bırakıyor bunu gören yokmu acaba bir zahmet bakın

  2. Sayın başkanım 4 aralık şartını kaldırmıştınız ama hiç bir haber yok çok madur durumdayız bizlere de bir imkan sağlayın 4 aralık öncesi joker elemanlara