Gündem

Bakan Sarıeroğlu: Kimsenin Bizi Terörle Diz Çöktürmesine İzin Vermedik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu şehit aileleri ile bir araya geldi.

Bakan Sarıeroğlu terör örgütleri ve 15 Temmuz ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ile gerek Kuzey Irak’ta gerek sınırlarımızın içindeki operasyonlarda dünyaya çok açık ve net mesajlarımızı verdik, veriyoruz. Kimsenin bizi terörle diz çöktürmeye, terbiye etmesine müsaade etmedik, bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz

Yolumuzdan kimseler bizi geri döndüremeyecek. Üzerinde yaşamış olduğumuz toprakları, almış olduğumuz bu nefisleri şehitlerimize borçluyuz. Yüzyıllardır eğer bu topraklarda yaşama imkanı bulduysak şehitlerimiz sayesinde yaşamaktayız. Bayrağımız özgürce göklerde dalgalanıyorsa bugün hala yine şehitlerimiz sayesindedir.

Rabbimizin ayetinde’Sabredenlere müjdele diyor. Bizler de adımız gibi iman ediyor ve inanıyoruz ki sizler, evlatlarınızı dinimize, vatanımıza, davamıza adayarak Rabbimizin rızasına nail oldunuz. Acılarınızı bizler de derinden paylaşıyoruz.

Ülkemizde ve dünyada dinimize Müslümanlara yönelik tehditler karşısında bütün dünya sesini çıkarmıyorken Türkiye olarak her yere elimizi uzatıyoruz. Bunu da yapmaya devam edeceğiz. Bu vatana, topraklara, 81 milyonumuzun huzuruna kastetmeye, göz dikmeye kalkan kim olursa olsun karşısında bizi güçlü şekilde bulmaya devam edecek.

Kamupersoneli.net I ANKARA