Gündem

Bakan Selçuk atama bekleyen öğretmenlere seslendi: Çok az kaldı!

Eğitim Bakanı Selçuk, son dönemin en çok sorulan sorularına, katıldığı televizyon programında cevap verdi. Bakan çalışmalara devam edildiğini söyleyerek, kısa sürede açıklama yapılacağını ifade etti.

MALİYE BAKANLIĞIYLA BERABER ÇALIŞIYORUZ

Bakan Selçuk atamayla ilgili çalışmaların, Maliye Bakanlığı ile devam ettiğini söyledi. Bakan, yöneltilen bir soruya karşılık, “Maliye Bakanlığımızla birlikte çalışıyoruz. Yakın zamanda bir açıklama gelecek” diyerek, atama bekleyenleri sevindirdi.

YENİ ATANACAK ÖĞRETMENLER

Yeni atanacak öğretmenlerle ilgili de bir takım açıklamalarda bulunan bakan, sözlerine, “Onun ilgili de çalışıyoruz, çok uzatmadan kısa bir süre içinde açıklama yapacağız” şeklinde devam etti.

Bakan Selçuk atama bekleyen öğretmenlere seslendi: Çok az kaldı!

18 MART ATAMALARI

18 Mart’ta gerçekleştirilen atamalardaki öğretmenlerin kararnameleriyle ilgili de konuyla ilgilenildiğini söyleyen Bakan Selçuk, “Şuan okullar açık değil. Karneyi nereye göndereceğiz veya gönderdiğimiz nereye gidip başlayacak. Bu sürece bağlı olarak onu da halledeceğiz” dedi.

LGS ERTELENMEYECEK

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili de bir takım açıklamalarda bulunan bakan, sınavın ertelenmeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklama şu şekilde:

“LGS zamanında yapılacak, ertelenme söz konusu değil hafta başında hem YKS’de hem de LGS’de çıkacak soruların konu dağılımı nasıl olacak bunları da paylaşacağız.”