Gündem

Bakan Selçuk’tan 23 Nisan açıklaması: 100. Yıl evden kutlanacak!

Bakan Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, evden kutlanabilecek bir programın hazırlanma aşamasında olduğunu müjdeledi. Koronavirüs öncesinde, 100. Yıl kutlamaları için aylar önce program hazırladıklarını ifade eden bakan, şu anda aynı coşkuyu ve sevinci içeren bir programın evler için hazırlandığını açıkladı.

AYNI ÇOŞKUYU HİSSEDEBİLECEĞİZ

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 23 Nisan Bayramı’nın bu yılki kutlamalar için, evden de katılımın mümkün olacağını ifade ederek, “Evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bakan Selçuk’tan 23 Nisan açıklaması: 100. Yıl evden kutlanacak!

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Bakan Selçuk, öğrencilere müjdeyi, sosyal medya hesabından duyurdu. Bayram bizimdir açıklamasıyla duyuruyu paylaşan bakan, 23 Nisan Bayramı’nın bu yıl evlerden kutlanacağını şu şekilde açıkladı:

“Bu 23 Nisan çocuklarımız bayramımızın 100. Yılını kutlayacaklar. Aylar öncesinden hazırlanmıştık. Ama evlerdeyiz. Şimdi evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz. Bayram bizimdir”