Gündem

Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütüne yönelik operasyonlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon yapılacak

1 EKİM’DE BAŞLADI 

Bakan Soylu terör örgütüne yönelik sonbahar-kış operasyonlarına 1 Ekim’den itibaren başladıklarını belirtti.

Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon yapılacak

7 BİN 400’ÜN ÜZERİNDE OPERASYON

Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında bu operasyonlar kapsamında terör örgütüne 7 bin 400’ün üzerinde operasyon yapılmasını planladıklarını vurguladı.

Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon yapılacak

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI

İçişleri Bakanı Soylu’nun açıklamaları şöyle oldu:

“Şimdi sonbahar kış operasyonları başlatmaktayız. Kaçacak delik bulamamalılar. Neredelerse gidip, üzerlerine basmalıyız. Cudi’nin kalbine girdik. Şimdi Cudi’yi fellik fellik arayıp, taramalı, bunları bir daha buralarda yaşayamaz hale getirmeliyiz. Ya teslim olacaklar ya kaçacaklar ya da etkisiz hale getirilecekler. Başka çare olmamalı. Terörün arkasında büyük güçler olduğunu biliyoruz. Onları desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarını biliyoruz.

Hayallerini, heveslerini biliyoruz. Sizler, o büyük güçlerin hayallerini, heveslerini kursaklarında bırakacak, o inancı, o kararlılığı hep birlikte gördünüz. Sadece bir terör örgütünü mağlup etmiyorsunuz. 40 yıldır bu ülkeye, bu millete, bu ülkenin birliğine beraberliğine, tevhidine, inancına, anlayışına, geleneğine, göreneğine kastedenlere cevap oluyoruz. Ayak basmadık yer bırakmamalıyız. Girmedik mağara bırakmamalıyız. Rehavete kapılmamalıyız.

Meseleyi sadece orada bir terör örgütünü bitirme meselesi olarak görmemeliyiz. Onun ötesinde büyük işlerimiz var. Dünyada zengin olan fukarayı ezdi. Haksızla güce sahip olanların haklıyı düşünmediği milyonlarca, milyarlarca insanın yoksulluğa sürükledikleri bir anlayışa ancak Anadolu coğrafyasından güçlü bir ses verebiliriz. Onun için bizi meşgul ettikleri prangalardan kurtulmalıyız. Meşgul ettikleri prangalardan bir tanesi tam 40 yıldır bu terör örgütüdür”