Gündem

Bakan Soylu Açıkladı ! 99 Belediyede Görevlendirme Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Eğer o kızlarımız bir daha dağa giderse, burada Kars’ta sizlerin huzurunda söylüyorum, Allah bana bu İçişleri Bakanlığını haram etsin, haram etsin, haram etsin.” dedi.

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada 99 belediyeye görevlendirme yapıldığını da ifade etti. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları şöyle oldu;

“YENİDEN GÖREVLENDİRME YAPTIK”

“99 belediyeye yeniden görevlendirme yaptık. Şu anda bütçelerinde herhangi bir değişiklik yok ama bu belediyeler hizmet edebilir hale gelmiştir. Bir belediyemiz hizmet etmek için çalışıyor, diğerinin yaptığı ne? Milleti birbirine düşürmek. Bu belediyeler artık hizmet üretir hale geldi. Batman Belediyesinde teröre giden paralarla 28 otobüs aldık, 100 kilometrelik sıcak asfalt döküldü. Bunun proje bedeli sadece 9.5 milyon lira. Van Belediyesi terör örgütünün şubesi haline getirilmiş. Onu da millete hizmet eder hale getirdik. Keza Mardin Belediyesinde çok ciddi çalışma başlattık. Digor ilçemizde 1.5 milyon lira içme suyu projemizin ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda inşaatına başlanacak.”

Kamupersoneli.net – ANKARA