Gündem

Bakan Soylu: Artık Terörün Türkiye'nin Gündemini Meşgul Etme Dönemi Sona Ermiştir

“Artık terörün Türkiye’nin gündemini meşgul etme dönemi sona ermiştir.”

“Nasıl hain, nasıl vahşi, nasıl terörist bir örgüt olduğunu anlatmaya, uyarmaya çalışıyoruz. Bunu milletimize değil, ‘Siyasetçiyim’ diye ortaya çıkan, oy isteyen, oy isteme adına, bu katilleri, bu tecavüzcüleri, bu çocuk istismarcılarını, bu uyuşturucu satıcılarını savunmaya çalışan birtakım adamlara anlatmaya çalışıyoruz.

“Meclise bakıyorsunuz, HDP’nin ön sıralarında avukatlar, akademisyenler, okumuş okumuş adamlar, kadınlar oturuyor. Koca koca kitaplar devirmişler. Konuştuğu zaman senden benden daha güzel konuşur, güya Avrupa bilir, güya dünya görmüştür ama geldikleri netice, Kandil’deki bir avuç sapığın, katilin avukatlığını yapmaktır.”

“Terör örgütüne destek verdiği için, belediye araçlarını PKK’nın emrine verdiği için kayyum atadığımız belediye başkanına taziyeye gidiyorlar. PKK’ya, ona destek verenlere ne bir eleştiri, ne bir karşı çıkış yok. ‘Yıllardır bu millete çektirdiğiniz eziyet nedir?’ diyen hiçkimse yok.

‘Sen benim askerime polisime nasıl kurşun sıkarsın, küçücük çocukları nasıl yetim bırakırsın?’ diyen yok. Terörist cenazelerine katılmak var, yerli malı İHA’larımız teröristleri vuruyor diye homurdanmak var. Birkaç gündür, devlet düşmanı DHKP-C terör örgütü üyelerine karşı görevini yapan polisime, dünyanın en alçak iftirasını atmak, onlara saldırmak var.”