Gündem

Bakan Soylu İçişleri Bakanlığında Açıkta Olan Personel Sayısını Açıkladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda, İçişleri Bakanlığı ile bağlı kuruluşların 2019 yılı bütçelerinin görüşmeleri başladı ve Bakan Soylu çeşitli açıklamalarda bulundu.

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında sınır güvenlik yolları projesinin yüzde 76’sının tamamlandığını ifade ederek Sahil Güvenlik Komutanlığının SGRS projesi ile sınır güvenlik altyapısına denizleri entegre ettiklerini bunun da yüzde 90’ının tamamlandığını vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyan Soylu yaptığı açıklamalarının devamında Bakanlıkta 43 bin kişinin ihraç edildiğini ve 5 bin kişinin de görevden uzaklaştırıldığını belirtti. Bakan Soylu’nun bu konu hakkındaki açıklamalarının detayları şöyle oldu:

“Güvenlik kameralarıyla entegre olan okul sayımız da şu an itibariyle 664 olup 98 okulda da çalışmalar sürmektedir. Ayrıca 12 bin 764 akaryakıt istasyonunun da PTS ve POLNET entegrasyonu tamamlanmıştır

Bugüne kadar 62 bin 730 FETÖ operasyonu gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanlığımızda 43 bin 648 kişi ihraç edilmiş, 5 bin 225 kişi de görevden uzaklaştırılmıştır.”

Sınır ötesi operasyonlar hakkında da bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 278 bin 139 Suriyeli, Cerablus, Azez, Mane, El Bab, Afrin dahil olmak üzere geri döndüğünü ifade etti.

Bir Yorum

  1. hai̇n darbede hakkimiz yendi̇ hakkimizi i̇ster yas boy esnekli̇k i̇steri̇z