Gündem

Bakanlar Kurulu Toplantısı Kararları Açıklandı: Yeni KHK'lar Çıkacak

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Bu kapsamda Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarında önümüzdeki günlerde yeni bir Kanun Hükmünde Kararname çıkacağını ifade etti.

Bakan Kurulu toplantısı sona erdi. Gerçekleştirilen toplantının ardında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ çeşitli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında yeni KHK sorularını da yanıtladı. Konu ile ilgili olarak açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ “Önümüzdeki günlerde yeni KHK çıkacaktır. Hem tedbir hem de düzenleme kararnamesi olmak üzere 2 kararname yayınlayacağız.” dedi.

KHK SORUSU

CNN Türk muhabiri Murat Pazarbaşı tarafından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a “Yeni KHK çalışması olduğunu biliyoruz. İçeriğine yönelik bazı bilgiler var. Bu KHK’da TSK’dan yeni ihraçlar ve göreve iadelerin olacağı belirtiliyor. Bunun muhtevası hakkında bilgi verir misiniz?” sorusu soruldu.

BEKİR BOZDAĞ’IN YANITI

Bunun üzerine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ bir açıklama yaparak “Bakanlar Kurulunda, yeni bir KHK çalışması değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde yeni kanun hükmünde kararname çıkacaktır. Hem tedbir hem de düzenleme olacak. İki ayrı kararnameyi yayınlayacağız. Muhtevasını yayınladığımızda görürsünüz. Şimdiden onun detaylarını burada vermek istemem” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA