Gündem

Bakanlar Kurulu Toplantısı Sonrası KPSS Açıklaması da Geldi

 Bakanlar Kurulu Toplantısı Sonrası KPSS Açıklaması da Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözücüsü Numan Kurtulmuş 2010 KPSS hakkında açıklamalarda bulundu. 2010 KPSS ile atanan memurlar Memurluktan atılacaklar mı? Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözücüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. 670 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 2010 KPSS sorularını çaldığı ve bunlarla kamu kurumlarına atandıkları tespit edilen memurların devlet memurluğundan atılacağını dile getirdi.

Numan Kurtulmuş: “Ancak 2010 KPSS ile girmiş olup yapılan soruşturmalar sonucunda ise gerçekten hakkıyla Devlet Memuru olanlar ise bu sıfatlarını kullanmaya devam edeceklerdir.” dedi.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. hakkıyla atananlar devam edecekse bu sınav hukuken varlığını devam ettiriyor demektir o zaman kopyacılar ayıklandıktan sonra 2010 kpss puanları yeniden hesaplanması gerek ancak bunlar bu kadar mağduru oyalıyorlar çünkü bunları ayıklamak mümkün değil çünkü ortada kitapçıklar yok öyle olmasa bunlar puanlar yeniden hesaplanacak diye açıklama çoktan yaparlardı.

  2. KPSS SORUSU ÇALINDIGI GİBİ ÖSS SINAVININDA ÇALINMIŞ OLMASI MÜMKÜN DEGİLMİ. 2009 2010 2011 YILLARI ÖSS İMTİHANINA GİREN ADAYLARIN FETO OKULLARINDAN MEZUN AYRICA DESANELERİNDE AYRI SINIFLAR YAPTIGI AŞİKARDIR BİR ARAŞTIRIN . ÖZELLİKLE BU ÖZEL SINIF MEZUNLARI HEP TIP DOKTORU NU KAZANMIŞLARDIR BİR AAŞTIRILMASINI İSTERİM VE ACI GERÇEGE ULAŞILACAGINI TAHMİN EDİYORUM. ÖZELLİKLE DERSANELERİN ÖZEL BİR SINIFI VAR DİYORLAR BU SINIF MEZUNLARINDA SORU ÇALMA GİBİ İŞLEM OLABİLİR ÇOK ÖNEMLİ İLGİLENİLMESİNİ İSTİYORUM