Gündem

Bakımevinde dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı!

Yaşlı insanların bakımları ile ilgilenilmesi için kurulan bir bakımevinde iddialara göre yaşlı vatandaşın kafasında bakımsızlıktan dolayı kurtçuklar oluştuğu iddia edildi.

Görenlerin gözlerine inanamadığı manzara Kahramanmaraş’ta özel bir bakımevinde olduğu öne sürüldü. 

KAFASINDA KURTÇUKLAR OLUŞTU

Herkesi hayrete düşüren görüntülerin ortaya çıktığı bakımevinde iddialara göre, geçen yıl Dulkadiroğlu ilçesinde özel bakımevinde kalan Mehmet M’nin kafasında bulunan açık yarasında kurtçuklar oluşmaya başladı. Meydana gelen kurtçuklar sonrasında yaşlı adamın geçen yıl çekilen görüntülerinin sonrasında öldüğü bilgisine ulaşıldı.

Bakımevinde dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı!

1 YATAKTA İKİ KİŞİ YATTILAR 

Ayrıca yaşlı insanlara bakım hizmet için kurulan bakımevinde başka bir iddiaya göre yaşlıların aynı yatakta iki kişi yattıkları, kimisini de yer yatağında yatmaya çalıştıkları öne sürüldü.

Bakımevinde dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı!

YAŞLI ADAMI BANYODA UNUTMUŞLAR!

Dile getirilen iddiaların yanı sıra bir hasta yakını A.C. ise, “Dedemi bayram gününde ziyarete gitmiştik ve dedemin bakımevinde olmadığını söylediler. Daha sonra dedemin banyoda unutulduğunu öğrendik. Kurumla sorunlar yaşamıştık ve böyle bir hatanın nasıl yapıldığını sormuştuk. Bu ilgisizliklerden dolayı hasta da oluyorlar” ifadelerini kullandı.