Gündem

Bakü Yaz Enerji Okulu Azerbaycanda Açılıyor

Bakü Yaz Enerji Okulu Azerbaycanda 10 Temmuz 2016 Pazar – 22 Temmuz 2016 Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Azerbaycan Diplomatik Akademisi Üniversitesi bünyesi içerisinde faaliyet göstermeye devam eden Hazar Enerji ve Çevre Merkezi tarafından on senedir Bakü Yaz Enerji Okulu düzenlenmesi yapılmakta olup bu okul için bu yıl 10 Temmuz 2016 Pazar – 22 Temmuz 2016 Cuma tarihlerinde düzenleme yapılması uygun görülmüştür.

İki hafta sürecek olan sertifika programı içeriğinde enerji ve çevre sorunlarının tahlili için dünyanın ünlü bilim adamları, uzman ve siyasetçileri bir araya gelerek katılım sağlayacaklar. Katılımcılara enerji ve çevre, enerji hukuku ve enerji ekonomisi, petrol ve doğal gaz endüstrisi işletmeciliği ve SOCAR (Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi’nin) stratejik perspektifleri gibi konular ile ilgili çeşitli bilgi aktarımı sağlanacaktır.

Bakü Yaz Enerji Okulu dünyanın çeşitli ülkelerinde göre alan devlet başkanları ve şirket yöneticileri ile görüşmek ve iletişim kurma ile ilgili büyük fırsatlar sağlamaktadır.

Bakü Yaz Enerji Okulunda :
* Azerbaycan’ ın Dış İşler ,
* Enerji ,
* Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanları ile beraber ,
* TAP ,
* BP ,
* ExxonMobil ,
* Total,
* Statoil,
* PETRONAS ve diğer petrol şirketlerinin üst düzey yöneticileri konuşma yapılacaktır.

Bunu ile birlikte katılımcılar arasında:
Oxford Üniversitesi,  Sciences-Po, Priceton Üniversitesi, Rusya Bilimler Akademisi ve bunlar gibi bir sıra dünya tarafınca ünlü üniversitelerin öğretim üyeleri de katılımda bulunacaklar.

Kamupersoneli.net