Gündem

Balıkesir Belediye Başkanının İstifasına İlişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklama

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un istifası istendi.

Bu kapsamda önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Cumartesi günü istifa edeceği belirtildi. Ancak istifası beklenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. 

Konu ile ilgili olarak Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Balıkesir Belediye Başkanı’nın inşallah Pazartesi günü istifa edeceğini aktardı.

“PAZARTESİ İNŞALLAH”

Muharrem Sarıkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti grup toplantısı sonrası sohbet ettiklerini ifade etti. Bunun yanı sıra sohbet esnasında Muharrem Sarıkaya Balıkesir Belediye Başkanı’nın ne zaman istifa edeceğini sorduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise kendisine kararlı bir ses tonuyla Pazartesi inşallah dediğini aktardı.