Gündem

Başbakan Binali Yıldırım MYK 'yı Açıkladı

  Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Merkez Yürütme Kurulunun (MYK) belli olduğunu belirterek, “Allah yeni dönemde yeni ekiplerimize, ülkemize ve milletimize özel hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin.” dedi.


Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, partisinin MYK üyelerini açıkladı.

AK Parti’nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun (MKYK) belli olduğunu hatırlatan Yıldırım, ilk toplantının dün gerçekleştirildiğini söyledi. 

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 65. Hükümetin Bakanlar Kurulunu onayladığını ve bakanların iş başı yaptığını belirtti.

TBMM’de 65. Hükümetin programının milletvekillerine okunacağını bildiren Yıldırım, “Daha sonra müzakereler ve güvenoyu süreci, belirlenen takvim içerisinde devam edecek. Şimdi eksik kalan bir işimiz var, o da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu içerisinden partimizin önemli faaliyetlerini, genel başkanla birlikte takip edecek genel başkan yardımcılarını paylaşıyorum.” diye konuştu. 

MYK üyelerinin isimlerini açıklayan Yıldırım, “Böylece AK Parti Merkez Yürütme Kurulu da belli oldu. Allah yeni dönemde yeni ekiplerimize, ülkemize ve milletimize özel hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin.” ifadesini kullandı.