Gündem

Başbakan'dan Hakkari Terör Saldırısı Hakkında Son Dakika Açıklaması

 BİNALİ YILDIRIM: “10 Asker , 8  sivil şehit vatandaşımız var. Şehitlerimize ALLAH(C.C)’dan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

5 TON PATLAYICI İLE İNTİHAR SALDIRISI

5 Ton patlayıcı ile intihar dalışı yapan bir kamyonet , canlı bomba kendisini patlatmak suretiyle bu olay meydana gelmiştir. Türkiye’nin bölücü terörle, DAEŞ’le ve her türlü terör örgütüyle mücadelesi kararlılıkla sürecek. Bu konuda yapılacak intihar eylemleri, başkaca terör faaliyetleri, ülkemizin istikrarı için geleceği karartmaya gayret eden terör mihraplarından memleketi , milleti kurtarmak için çalışmaları sürdüreceğiz.

İNŞALLAH BUNLARIN DA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Kırsalda son aylarda ortaya koyan operasyonlardaki üstün başarı, terör örgütünü ciddi anlamda gücünü ve imkan kabiliyetini kısıtlamıştır. Can havliyle, bu ve buna benzer intihar eylemleri yapma gayreti içerisine girmiştir. İnşallah bunların da üstesinden geleceğiz. Bir çok yerde bu ve buna benzer hazırlıklar istihbarat bilgileri ve alınan bilgilerle önlenebilmektedir. Ancak bazen böyle hadiseler yaşamaktayız. Tekrar milletimizin başı sağolsun.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA