Gündem

Başbakan İkinci Darbe Girişimi İddialarına Karşı Net Konuştu !

 Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kızılcahamam’da düzenlediği “Gençlik Kolları ile Buluşma” programında ikinci kalkışma iddialarını değerlendirerek, “15 Temmuz asla unutulmayacak, asla unutturulmayacaktır. Bugünlerde sürekli olarak, ‘İkinci darbe yapılacak’, ‘Daha bitmedi’, ‘Yeniden geleceğiz’ deniyor. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.” dedi.

Yıldırım, “Şükürler olsun ki hainler millet iradesi karşısında kısa sürede diz çöktüler. Şimdi artık zaman, bunları bünyeden temizleme zamanıdır. Devletin içinden, ticaretin, siyasetin içinden her yerden bu hainleri söküp atacağız. Hiç kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Milletin mağduriyetini görmezden gelip FETÖ’cülere sahip çıkarak mağdur edebiyatı yapanlar asla ve asla bu millet tarafından hoş görülmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Kamudaki FETÖ soruşturmalarına ilişkin ‘Yaş ile kuru bir arada yanmayacak. İntikam duygusuyla değil, adaletle hareket edeceğiz.’ ifadelerini kullanan Yıldırım, “Bütün bunları söyledik. Buna rağmen hataların olabileceğini de öngörüyoruz. Ancak, ‘Hata yapmayacağız’ diye, hiçbir şey yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin.” açıklamasında bulundu.

KAMUPERSONELİ.NET – AA