Gündem

Başbakan Milletvekilleri İle Bir Araya Geldi

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu Ak Parti Milletvekilleri ile beraber Ankara’da Ak Parti Genel Merkezinde bir araya geldi.  
 
Ankara Ak Parti Genel Merkezinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Ak Parti Genel Merkezinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş, Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Ankara milletvekilleri katılım sağladı.  
 
Ankara Ak Parti Genel Merkezinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı 3 saat sürdü. Ak Parti Genel Merkezinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 13 Mart 2016 tarihinde Ankara Kızılay Güven Park otobüs duraklarının yanı başında yaşanan terör saldırısı ve HDP Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması hakkında görüşüldü.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu toplantıda HDP’li Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması hakkında Ak Parti Milletvekillerinin görüşlerini aldı ve istişare yaptı. Yapılan toplantıda Milletvekillerinden HDP’li Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması hakkında ortak bir karar çıktı. Ancak bu sürecin hukuka uygun bir şekilde sürdürülmesi gerektiği belirtildi.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda Ankara’da ki terör saldırısından sonra sosyal ve ekonomik hayatını yeniden normalleştirmek için neler yapılması gerektiğinin üzerinde duruldu. Bu konu kapsamında esnaf ziyareti ve AVM ziyaretleri kararı alındı.  
 
Kamupersoneli.net