Gündem

Başbakan Yardımcısı Canikli'den Kılıçdaroğlu'nun Yürüyüşü Hakkında Sert Açıklama

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli bir düğün salonunda organize edilen, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüş hakkında şu ifadelere yer verdi;

“HİÇ KİMSENİN AYRICALIĞI YOK”

“Milletvekilleri için de ana muhalefet partisinin genel başkanı için de geçerlidir. Hiç kimsenin ayrıcalığı yok, olamaz. Hem bir taraftan mahkemeyi baskı altına alarak kararı değiştirmeye çalışıyorsunuz hem de aynı zamanda Fetullahçı Terör Örgütü’nün esas itibarıyla operasyonu olan bu casusluk faaliyetine destek veriyorsunuz. Bu yürüyüşün anlamı bu, böyle okumak gerekiyor.” 

“ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜDÜNÜZ MÜ?”

“Şehitlerimiz için yürüdünüz mü?, 15 Temmuz’da bu ülkenin birlik ve bütünlüğü ortadan kaldırılmak ve iç savaş çıkarılmak istendi. Binlerce, on binlerce insan katledilmek istendi o zaman yürüdünüz mü?”

“TANKLARIN ÜSTÜNE ÇIKMA GÜNÜ O GÜNDÜ”

“Sayın Kılıçdaroğlu, o zaman kaçtınız. Gün o gündü, yürümenin zamanı o zamandı, kendini göstermenin, gerçekten bu milletin dirliğini tehdit edenlere karşı mücadele etme zamanı o gündü. Tankların üzerine çıkma günü o gündü, ama siz ne yaptınız? Tankların yanından savuştunuz. Öyle olmaz, şimdi bu yolla yeniden sokaklar hareketlendirilmeye, bu ülkenin barışı ortadan kaldırılmaya, kardeşliği dinamitlenmeye çalışılıyor. Elbette buna müsaade etmez bu millet. Boşuna uğraşıyorlar ama amaç bu. Sokağa çıktığınız anda ve herkesi sokağa davet ettiğiniz anda bunun anlamı çok farklıdır. Bunun anlamı barışı, düzeni, sistemi ortadan kaldırmaya çalışmaktır. Elbette bu millet buna müsaade etmedi, bugüne kadar sayısız kereler saldırılarla karşı karşıya kaldı ve hepsinde de gereğini yaptı.”

Kamupersoneli.net – ANKARA