Gündem

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Bursa'yı ve Türkiye'yi Birlikte Büyüteceğiz

BAŞBAKAN Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) yaptığı konuşmada, “El birliği ile çalışarak Bursa’yı ve Türkiye’yi büyüteceğiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu seçim bölgesi Bursa’da, BTSO’yu ziyaret etti.  Burada, BTSO Başkanı İbrahim Burkay tarafından karşılanan Hakan Çavuşoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursa’nın son 15 yıldaki gelişimi ile göz kamaştıran bir şehir haline geldiğini söyledi. Bursa’nın, sadece sanayisiyle değil kültürü, sağlık turizmi, dağ turizmi ve tarihi eserleri ile gerçekten bu millete kuruculuk yapmış, inşa edici rol oynamış bir şehir olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, şöyle dedi:

“Bursamız’ın, yeni dönemde de geçmişinden günümüze gelen bu değerlerle bu inşa edici rolünü sürdürmesi gerekiyor. Bu sadece siyasetçilerin, sadece yöneticilerin yapması gereken bir konu değil. Tamamen siyasi, sivil ve kamusal unsurlarla beraber kentimizi ve  Türkiye’yi büyütmek için birlikte çalışacağız. Çok heyecanlıyım. Bu kadim ve köklü şehre hizmetkar olmanın onur ve şerefini yaşıyorum. Her gün Allah’a bu vesileyle şükürler ediyorum. İnşallah hep beraber hayırlı ve güzel hizmetlere imza atacağız.”

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu açıklamalarınının ardından BTSO Başkanı İbrahim Burkay yöneticilerle bir araya geldi.

Kamupersoneli.net – DHA