Gündem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan Anayasa Değişikliği Referandum Mesajı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” başlıklı programa katıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş burada Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Allah’ın izniyle bu PKK’dan ve yandaşlarından yaka silken Kürt kardeşlerimiz bu seçim kampanyasında büyük oranda evet diyecekler ve Türkiye’nin önünü açacaklar, PKK’ya haddini bildirecekler.” dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un açıklamaları şöyle;

“KÜRT KARDEŞLERİMİZ EVET DİYECEK”

“Korku dağları bekliyor. 23 Mart’ta PKK’lı terörist başı bir haber ajansına demeç veriyor, ‘Bu kampanya sonucunda ‘evet’ çıkarsa PKK fiilen biter. Onun için bütün arkadaşlarımız, militanlarımız Kürt halkı üzerine baskı kursunlar ve onları ‘hayır’ demeye ikna etsinler’ diyor. Daha ne desin adam? Ama bilmiyor ki bizim Kürt kardeşlerimiz, Allah’ın izniyle bu PKK’dan ve yandaşlarından yaka silken Kürt kardeşlerimiz bu seçim kampanyasında büyük oranda ‘evet’ diyecekler ve Türkiye’nin önünü açacaklar, PKK’ya haddini bildirecekler.” 

“Bu beylerin istedikleri Türkiye, 25 milyon dolar için el avuç açan bir Türkiye’dir. Böyle bir Türkiye olursa bizden iyisi yok. Bunların bekledikleri Türkiye Avrupa Birliği’nin terbiye salonunda tek ayak üstünde hazır olda duran bir Türkiye’dir. Bunların istedikleri Türkiye, Türkiye’de hükümet pazarlıklarıyla, kirli pazarlıklarla ayların, yılların kaybedildiği bir Türkiye’dir. Dünyanın dört bir tarafına uzanan bir Türkiye görmek değil, dünyanın hiçbir tarafında mazlumlara elini kolunu uzatmaya gücü yetmeyen aciz bir Türkiye’dir. İstiyorlar ki istikrarsızlık devam etsin. Biz de istiyoruz ki inşallah yeni ve güçlü Türkiye istikametinde Türkiye kararını verecek, yoluna devam edecek, ayaklarındaki prangalardan kurtulacaktır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA